Publicat: 6 Decembrie, 2018 - 11:31

Peste 100 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanţa în cooperare cu Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Călăraşi, Poliţia Municipiului Călăraşi, I.S.U. Călăraşi şi Direcţia Poliţiei Locale Călăraşi, vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre echipele A.F.C. Dunărea 2005 Călăraşi şi AFC Astra Giurgiu, din cadrul etapei a XVIII-a a Ligii I, programat joi 06 decembrie a.c., ora 14.00, pe stadionul pe stadionul "Ion Comşa" din cadrul Complexului "Dunărea" Călăraşi. Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 12.30.

Jandarmeria recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.
- Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă;

- Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă;

- Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Tag-uri Institutii: