26 mai 2022

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal FC Pucioasa – Târgu Secuiesc

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Jandarmii dâmboviţeni vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică pe timpul desfăşurării meciului de fotbal dintre echipele FC Pucioasa şi Târgu Secuiesc, din cadrul ligii a III-a, seria a V-a, etapa a IV-a, care se va disputa sâmbătă, 18 septembrie a.c., începând cu ora 17.00 pe stadionul „Dumitru Tică Popescu” din oraşul Pucioasa.

Jandarmii vor fi prezenţi în zona imediată şi apropiată locului de desfăşurare a partidei de fotbal pentru prevenirea şi combaterea faptelor care pot conduce la tulburarea ordinii publice înainte, pe timpul şi după terminarea meciului.

Conform legislaţiei în vigoare pe stadion vor avea acces persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

Totodată, adresăm participanţilor următoarele recomandări preventive:

– să aducă la cunoştinţa autorităţilor eventualele aspecte legate de încălcarea legii sau posibile situaţii de pericol;

– să respecte măsurile de protecţie sanitară adoptate de autorităţi pe timpul stării de alertă;

– să solicite, ori de câte ori este nevoie, sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.