Publicat: 15 Aprilie, 2019 - 14:00
Share

În perioada 15.04-15.05.2019, cadre ale Poliției Locale Sector 2 și ale Brigăzii Rutiere București vor acționa pe Șos. Iancului și Șos. Pantelimon – perimetrul cuprins între Șos. Mihai Bravu și capătul liniei de tramvai 14 (Cora Pantelimon), pe ambele sensuri de mers, în vederea prevenirii opririlor și staționărilor neregulamentare, precum și pentru identificarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă normele rutiere în vigoare.

      Din numeroasele sesizări ale cetățenilor s-a constat că arterele menționate mai sus prezintă o serie de factori care afectează fluența circulației auto și generează în mod direct scăderea gradului de siguranță a persoanelor care tranzitează acest segment de drum.

      Foarte mulți conducători auto utilizează banda I de circulație pentru staționare, ignorând semnificația semnalizării rutiere care indică treceri de pietoni sau stații STB, contribuind la creșterea disconfortului celorlalți participanți la trafic și a riscului de producere a unor accidente grave.

     De asemenea, în perioada menționată, echipaje mixte aparținând celor două instituții vor realiza acțiuni tematice ce au ca scop prevenirea și diminuarea indisciplinei pietonale în perimetrul stabilit.

      Poliția Locală Sector 2 va disemina pe toată durata acțiunii pliante cu recomandări rutiere pe parbrizele autovehiculelor oprite sau staționate neregulamentar.

Tag-uri Institutii: