20 mai 2022

Măsuri operative, în sprijinul populaţiei afectate de greva lucrătorilor STB

Distribuie pe rețelele tale sociale:

În această dimineaţă, Prefectul Municipiului Bucureşti, Alexandra Vacaru, în virtutea atribuţiilor legale privind respectarea ordinii publice şi menţinerea climatului de pace socială, Directorul general al Poliţiei Capitalei, Bogdan Berechet, şi Directorul general al Jandarmeriei Bucureşti, Ionel-Cătălin Stegăroiu, au dispus măsuri operative, în sprijinul populaţiei afectate de greva lucrătorilor STB:

– Suplimentarea efectivelor de poliţie şi jandarmerie în zona staţiilor de metrou, atât în interior cât şi la exterior, în scopul asigurării unui flux normal, pentru prevenirea oricăror incidente şi aglomerări, în context pandemic.

– A fost suplimentat efectivul de poliţie rutieră, care împreună cu poliţia locală asigură fluidizarea traficului în principalele intersecţii.

– Informarea cetăţenilor aflaţi în staţiile STB, prin echipajele de poliţie şi jandarmerie, cu privire la situaţia generată de grevă.

Metrorex a informat cu privire la utilizarea întregii flote de trenuri, disponibilă pentru a prelua un flux cât mai mare de călători şi pentru reducerea timpilor de aşteptare în staţii. Comunicat de presă – Instituţia Prefectului – Municipiul Bucureşti