Publicat: 15 Aprilie, 2018 - 10:17
Derby-ul Ligii a patra a fotbalului gestionat de Burleanu & Comp

Ceea ce în urmă cu vreo trei decenii era un derby autentic, între două formații competitive din care astăzi nu a rămas mai nimic, a pus față în față două aspirante la promovarea în ...liga a treia! Cu nimic mai prejos ca penibilitate de ceea ce vedem prin prima ligă, disputa dintre cele două galerii (căci aceasta a fost, până la urmă, miza) din acest pseudo-derby a avut darul de a ne arăta mai limpede cât de jos a ajuns fotbalul gestionat de Burleanu și Compania(din aceasta făcând parte cei care îl concurează pentru președinția vacii de muls în foloase proprii care este Federația).

Formaţia Academia Rapid a învins, sâmbătă, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-1, echipa CSA Steaua, într-un meci din Liga a IV-a.

Golurile învingătorilor au fost înscrise de Daniel Niculae ’41, Burlacu ’55 şi Vlada ’60.

Pentru Steaua a înscris Predescu, în minutul 45+7, dintr-un penalti acordat de centralul Marcel Bîrsan pentru un henţ făcut de Goge.

Cele două echipe au evoluat în următoarele formule:

CSA Steaua: H. Iancu - Boerean, Sitaru, Pădureţ, Grigore – Vîlcea (Camara ’64), Olaru (Constantinescu ’75), Răsdan - Zeciu, Mirea (Bâtfoi ’63), Predescu.

Academia Rapid: Ciuculescu – Lădaru (Dovleac ’77), Bratu, Iacob (Stancu ’46), Voicu – Burlacu (Grigore ‘63), Duriţă, Maftei, Goge – Niculae, Vlada (Pancu ‘88).