Publicat: 23 Septembrie, 2014 - 15:23
Share
S-au deschis doua noi magazine in Bucuresti si Ilfov sub brandul Shop & Go

Mega Image a deschis doua noi magazine sub brandul Shop&Go, in Bucuresti si judetul Ilfov. Retailerul isi extinde constant reteaua de proximitate, numarul total al unitatilor Shop&Go operate fiind de 170.

Shop&Go Gara Obor este situat pe Bulevardul Garii Obor, nr. 14, parter, sector 2, Bucuresti si are  o suprafata de vanzare de aproximativ 88 mp.

Magazinul Shop&Go Lalelelor este  situat pe Strada Lalelelor nr. 8, Buftea, judetul Ilfov si are o suprafata de vanzare de aproximativ 102 mp.

Prin conceptul Shop&Go, Mega Image ofera posibilitatea celor care vor sa devina antreprenori sa preia un magazin Shop&Go pe care sa-l gestioneze. Mega Image pune la dispozitie experienta in retail, in timp ce persoanele interesate pot opera un astfel de magazin, fara riscurile de a incepe de la zero.

Mega Image opereaza o retea care cuprinde in prezent 345 de magazine, majoritatea amplasate in Bucuresti, sub brandurile Mega Image (174), Shop&Go (170), AB Cool Food (1). Retailerul opereaza de asemenea si „Supermarket la tine acasa”, un magazin virtual lansat in parteneriat cu platforma Emag. In anul 2013, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 530 de milioane de euro. Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer international infiintat in 1867 in Belgia ce opereaza in prezent pe trei continente.