Publicat: 4 Iulie, 2018 - 10:18

Alfa Beta și Mega Image anunţă astăzi numirea a doi Brand Presidents. Astfel, Vassilis Stavrou devine Brand President al Alfa Beta, în timp ce Mircea Moga devine Brand President al Mega Image. Ambele numiri vor avea loc începând cu 1 octombrie 2018. Vassilis Stavrou îl succede pe Leonidas Vrettakos, care se va retrage din activitate.

Vassilis Stavrou este în prezent Brand President al Mega Image în România. Frans Muller, CEO al Ahold Delhaize, a spus în legătură cu numirea lui Vassilis la conducerea Alfa Beta “Suntem foarte încântaţi că Vassilis se întoarce în Grecia pentru a prelua conducerea Alfa Beta, o companie pe care o cunoaşte bine. Vassilis şi-a început cariera în Alfa Beta în 1994 şi a ajuns să cunoască organizaţia trecând prin diferite roluri precum Logistică, Asigurarea Calității și Resurse Umane. Avem toată încrederea că el este liderul potrivit să asigure pentru Alfa Beta păstrarea poziţiei numărul unu pe care o deţine în prezent pe piaţa din Grecia.” 

Mircea Moga, în prezent SVP Comercial și Logistică în cadrul Mega Image, îi va succeda lui Vassilis ca Brand President al Mega Image. Frans Muller a spus: “Cunoştințele profesionale, precum şi experienţa vastă a lui Mircea în cadrul companiei îl fac candidatul perfect pentru a continua cultura de orientare către client a Mega Image precum şi traiectoria de dezvoltare a acesteia. Mircea a participat la dezvoltarea companiei, contribuind la creşterea acesteia de la patru magazine, când şi-a început cariera în Mega Image, la mai mult de 620 de magazine în prezent.” 

Leonidas se va retrage din companie la sfârşitul lunii septembrie. “Vreau să îi mulţumesc lui Leonidas pentru dedicare şi pentru contribuţia adusă în cadrul companiei. A fost un lider valoros pentru Alfa Beta şi Ahold Delhaize şi a jucat un rol crucial în traversarea dificilei crize economice din Grecia, conducând compania până pe poziţia numărul unu pe piaţa grecească. Îi urăm toate cele bune cu ocazia retragerii din activitate!” a spus Frans.

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: