Publicat: 8 Februarie, 2018 - 18:29
Share

Luni, 12 februarie, Mega Mall se va transforma într-un hub multicultural, în cadrul evenimentul Global Village, organizat de AIESEC. Evenimentul face parte din AIESEC International Presidents Meeting, o inițiativă globală care are în vedere un schimb de experiență între organizațiile AIESEC din toată lumea. Astfel, începând cu ora 13:30, peste 200 de tineri din peste 100 de țări vor prezenta cultura țărilor din care sunt originari. 

Vei avea ocazia să interacționezi cu peste 200 de tineri din peste 100 țări, tineri care îți vor povesti despre locurile din care provin, vestimentație, tradiții sau dansuri. Practic, vei contrazice legile fizicii, vizitând lumea în mai puțin de o zi. Timp de 2 ore și jumătate vei avea șansa de a interacționa direct cu tinerii străini și inclusiv de a gusta din mâncărurile lor tradiționale.

Atmosfera veselă va fi asigurată de momentele artistice din timpul evenimentului: dansuri sub forma unor flash-mob-uri energice. La aceste performance-uri sunt invitați să participe și vizitatorii mall-ului. Mai mult, pe lângă experiența culturală, tinerii vor putea afla tips and tricks despre cum pot deveni voluntari internaționali sau cum își pot începe o experiență profesională în străinătate.

Te invităm  la Mega Mall începând cu ora 13:30, în zona Peek & Cloppenurg, de la nivelul 1 să ne lăsăm împreună inspirați de povești de pretutindeni! Evenimentul este cu intrare liberă, iar amatorii de călătorii interculturale se pot înscrie aici: https://goo.gl/forms/57xB78YAeTarA3373  

Mega Mall este unul dintre cele mai moderne centre comerciale din București inaugurat în urma unei investiții de 165 de milioane de euro. Centrul acoperă în total 230.000 metri pătrați, fiind în prezent centrul comercial cu cea mai mare suprafață construită din România. Mall-ul dispune de un spațiu închiriabil de aproximativ 77.000 de metri pătrați, dispuși pe 4 niveluri, și găzduiește peste 200 de magazine, dar și o parcare cu o capacitate de 3.000 de locuri dispuse pe 6 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș. Centrul comercial propune un mix complet de branduri de renume național și internațional pentru toate nevoile și interesele, precum și diverse opțiuni de relaxare și petrecere a timpului liber: un food court de 10.000 mp cu o varietate restaurante, fast food-uri și cafenele pentru toate gusturile, o sală de fitness WorldClass, de 2.500 de metri pătrați, dotată cu o piscină semi-olimpică, un cinematograf Cinema City cu 14 săli ultra moderne și tehnologia 4Dx, un nou concept de spații de distracții cu casino, deschis non-stop, \ dar și un loc de joacă, adus de Gymboland, pentru copiii de toate vârstele.

Aici sunt prezente unele dintre cele mai mari reprezentanțe ale magazinelor de fashion, încălţăminte, îngrijire şi accesorii din țară, printre care H&M, Zara, Koton, Mango, Peek & Cloppenburg, New Yorker, Pull&Bear, C&A, LC Waikiki, Bershka, Sephora, Mayoral, Stradivarius, Orsay, adidas, Nike, Lee Cooper, Douglas, Nala, Secom, INCI, NEXT, Hilfiger Denim, Musette, Moarch, Hervis, Stefanel, ECCO, Intersport, MAC, Benvenuti sau Aldo. Ofertei de food court li s-au adăugat in 2017 Taco Bell, McDonalds, Sbarro si Two by Trickshot, care include și o zonă de petrecere a timpului liber, cu billiard și bowling. Tot la Mega Mall au fost inaugurate primele magazine Reserved Man, Pupa, Sport Vision, Buzz, Marks & Spencer Food din România.

Tag-uri Nume: