Publicat: 29 Martie, 2017 - 13:18

Memoriile XPG Z1 și Flame DDR4 aprobate pentru cea mai nouă gamă de procesoare de la AMD! ADATA® Technology, producător de top de module DRAM de înaltă performanță, produse NAND Flash și accesorii mobile, se bucură să anunțe faptul că toate memoriile XPG DDR4 din oferta sa au fost oficial certificate de către AMD ca fiind compatibile cu socket-ul AM4 și cu procesoarele aferente, ca de exemplu noua gamă Ryzen. Memoriile XPG au fost validate prin instalarea pe plăci de bază MSI, acesta fiind și startul unei colaborări importante între ADATA și MSI. 

Beneficiile certificării
Prin intermediul aprobării oficiale din partea AMD, clienții știu că prin alegerea unei memorii XPG DDR4 vor achiziționa un produs perfect compatibil pentru a fi utilizat pe plăcile de bază AMD AM4. Deoarece modelele XPG DDR4 au fost adăugate în lista de branduri calificate AMD QVL (qualified vendor list), clienții se pot baza pe compatibilitate fluidă, fără grija unor conflicte supărătoare. 

Excelente pentru overclockeri
Certificarea AMD acoperă, de asemenea, și profilele de memorie A-XMP sau AMD. Acest lucru înseamnă că memoriile XPG DDR4 au fost testate în profile de overclocking, nu doar pentru viteze standard, asigurându-se astfel fiabilitatea și stabilitatea în situațiile în care se consumă resurse serioase.

Lista completă a modelelelor XPG DDR4 certificate:

Nume produs    Specificații
XPG Flame    DDR4-2400 U-DIMM
    DDR4-2666 U-DIMM
    DDR4-2933 U-DIMM
XPG Z1    DDR4-2400 U-DIMM
    DDR4-2666 U-DIMM
    DDR4-2933 U-DIMM
    DDR4-3200 U-DIMM
Xtreme Performance Gear (XPG) este o marcă deținută de către ADATA Technology și oferă componente PC de înaltă performanță. Produsele XPG se disting datorită succesului înregistrat îm toate testele riguroase ADATA A+ Testing Methodology la care au fost supuse pentru a asigura cele mai înalte stadarde, stabilitate superioară și performanțe de top. XPG oferă gamerilor, pasionaților și overclocker-ilor o experiență excepțională, fluidă și la viteze maxime. Linia XPG încorporează atribute tehnice avansate, iar designul subțire și modern a câștigat premii prestigioase, în întreaga lume. Printre premii se numără Good Design Awards – Japonia și Taiwan Excellence Gold Awards. Produsele ADATA XPG sunt recunoscute de către overclockeri și de către echipele profesioniste care le utilizează ca hardware esențial pentru obținerea victoriei în jocuri. Comunicat de presa: Xtreme Performance Gear