Publicat: 15 Iulie, 2015 - 19:42
Share

Mercedes-Benz ”servește” pentru cea de-a doua ediție a celui mai mare turneu național de tenis feminin din România, WTA Bucharest Open, în calitate de Mașină Oficială, cu sprijinul Țiriac Auto. Desfășurată în perioada 11-19 iulie, la Arenele BNR, competiția adună pe zgura bucureșteană nume importante din clasamentul tenisului mondial, principalele favorite fiind foști lideri mondiali la dublu, italiencele Sara Errani (17 WTA) și Roberta Vinci (38 WTA). 

”Tenisul este unul dintre cele mai complexe și frumoase sporturi din lume - de la forța loviturilor până la precizia necesară pentru a nu depăși linia, tenisul te educă într-o manieră elegantă. De la început, Mercedes-Benz a fost orientat către excelență și performanțe, iar parteneriatele pe care le susținem promovează persoane cu rezultate de excepție”, a declarat Boris Billich, CEO & Președinte al Mercedes-Benz România.

În calitate de parteneri ai turneului WTA Bucharest Open, Mercedes-Benz România şi Ţiriac Auto pun la dispoziția invitaților și jucătoarelor mai multe modele Clasa B, o generație de automobile mai sportivă și mai individualizată ca niciodată și Clasa V, un autoturism ce combină funcţionalitatea cu designul atractiv, într-o manieră exemplară.

Miercuri, 15 iulie, începând cu ora 11.00, Federația Română de Tenis, în parteneriat cu Mercedes-Benz România și Țiriac Auto, va organiza Kids` Day, un eveniment special dedicat copiilor. Pe terenurile Arenelor BNR, peste 200 de micuți pasionați de sportul alb vor fi față în față cu campioana en-titre a turneului, Simona Halep. Timp de câteva ore, copiii vor avea șansa să facă schimb de mingi și să primească autografe de la jucătoare. Pentru a avea o amintire de la această întâlnire specială, fiecare mic tenismen va primi din partea Mercedes-Benz și Țiriac Auto câte un magnet foto din timpul schimbului de mingi cu Simona Halep.

În plus, în fiecare zi a turneului, în perimetrul Arenelor BNR, publicul va putea admira noile autovehicule Mercedes-Benz din Clasa B, alături de modelul GLA. Cu sprijinul Ţiriac Auto, cei prezenți vor afla mai multe informații despre modele expuse, și, în același timp, vor fi invitați să se înscrie la sesiuni de test-drive. Ţiriac Auto este unul dintre principalii parteneri Mercedes-Benz, având centre autorizate de vânzari şi service Mercedes-Benz în diferite locaţii din ţară: Bucureşti, Constanţa, Braşov, Bacău, Oradea şi Piteşti. Ţiriac Auto face parte din Grupul Ţiriac, ce reunește peste 40 de companii private autohtone, activând în multiple sectoare precum imobiliare, auto, servicii financiare, leasing, transport aerian și energie. 

Principalele două favorite ale turneului sunt italiencele Sara Errani (17 WTA) – sfert-finalistă la Grand Slamul de la Roland Garros din acest an, și deținătoarea a opt trofee WTA, la simplu, – și Roberta Vinci (38 WTA) – finalista de anul trecut de la București și deținătoare a altor 9 titluri WTA, la simplu. Împreună, Errani și Vinci au fost lideri mondiali, terminând în ultimii trei ani pe primul loc în clasamentul de dublu. Ele au câștigat împreună nu mai puțin de 22 de titluri dintre care cinci de Grand Slam și un titlu olimpic, în 2012. Pe tabloul principal, simplu, vor participa 32 de jucătoare, printre care Monica Niculescu, Alexandra Dulgheru și Andreea Mitu, iar pe cel de dublu se vor afla 16 perechi.

Susținerea turneului WTA Bucharest Open face parte din strategia amplă a Mercedes-Benz România de a susține sportul alb în România. Mai mult, la începutul anului 2014, compania a încheiat trei parteneriate importante cu Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern, Federaţia Română de Tenis şi Fundaţia Olimpică Română, oferindu-le câte un Mercedes-Benz Vito pentru a fi la dispoziția lor de fiecare dată când au nevoie.