Publicat: 12 Februarie, 2014 - 20:02

Cu aproximativ o lună înainte de spectacolul ce va avea loc la Bucureşti, Michael Flatley, creatorul fenomenului global Lord Of The Dance, a transmis un mesaj special celor care se pregătesc să vină să îi vadă pe elevii săi pe scena Sălii Palatului, pe 14 Martie.

 


„Salut, România! Noi, cei de la Lord Of The Dance, suntem foarte încântaţi că vom veni în oraşul vostru minunat. Abia aşteptăm! Am pregătit un line-up de excepţie, format din staruri, care vă vor distra şi vă vor ridica în picioare, făcându-vă să aplaudaţi entuziasmaţi, să cereţi mai mult...”, a fost mesajul celebrului Michael Flatley.

Dansatorul, coregraful, producătorul, actorul, muzicianul şi prezentatorul TV Michael Flatley este acelaşi personaj uimitor care a câştigat „Campionatul Mondial De Dans Irlandez” dar şi „The Chicago Golden Gloves Championship”, ca boxer. Flatley este, de asemenea, cunoscut ca fiind un expert al flautului, câştigând de două ori „All-Ireland Competition”. Dar cea mai mare parte din oameni îl cunoaşte ca fiind creatorul spectacolului „Lord Of The Dance”! Pe lângă acest show grandios, Flatley este bine cunoscut şi pentru punerea în scenă a altor show-uri de excepţie, precum „Riverdance”, „Feet Of Flames” şi „Celtic Tiger”. Michael Flatley a revoluţionat lumea dansului irlandez prin stilul inedit de abordare. Flatley şi-a asigurat picioarele cu suma de 40 milioane de dolari şi deţine recordul Guiness Book pentru “Cele mai rapide picioare din lume” şi pentru „Cel mai bine plătit dansator”, cu un câştig săptămânal de 1.6 milioane de dolari.

Cel mai de succes show invită publicul într-o călătorie ce îmbină cu precizie măiestria şi talentul dansatorilor cu muzica şi dansul tradiţional irlandez. „Fanii ar trebui să se aştepte la 21 de scene de dans, cu o acurateţe maxima, muzică dramatică, costume noi - viu colorate şi efecte speciale, jocuri de lumini şi efecte pirotehnice spectaculoase”, spunea creatorul celui mai grandios show din istoria divertismentului. Din America şi Canada până în Europa şi Asia, acest „show time extravaganza”, aşa cum a fost numit de cei de la The Los Angeles Times, a realizat de fiecare dată spectacole cu casa închisă, încântând milioane de fani. Indiferent de vârstă, sex sau cultură, oamenii adoră show-ul irlandezilor, acest lucru fiind dovedit de zecile de ţări în care au doborât orice record de box-office. Nu-i de mirare că Lord Of The Dance a vândut până acum bilete în valoare de aproximativ 800 de milioane de dolari, în întreaga lume.

Biletele pentru spectacolul de la Bucureşti pot fi achiziţionate din următoarele locaţii: Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Muzica şi Diverta, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi magazinul BiletFan - Staţia de metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro, EVENTIM.ro sau MYTICKET.ro.

Spectacolul „LORD OF THE DANCE” va avea loc pe 14 Martie, la Sala Palatului din Bucureşti, şi este organizat de Project Events.