5 octombrie 2022

Mesajul lui Cristiano Ronaldo de ziua fiului său

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Aflat în vacanță în Mallorca, alături de familie, Cristiano Ronaldo l-a sărbătorit vineri pe fiul său cel mare, care a împlinit 12 ani. Petrecerea organizată pentru Cristiano Ronaldo jr a devenit virală ca urmare a mesajelor postate pe rețelele de socializare de părinții săi.

Starul lui Manchester United i-a transmis fiului său că își dorește să joace alături de el în viitor. Fiul superstarului portughez este legitimat la echipele de juniori ale lui Manchester United.

”La Mulți Ani, fiul meu. Cât de repede trece timpul! Oare vom juca la un moment dat împreună?!
Cel mai important lucru este ca tu să continui să fii același băiat cu suflet mare. Felicitări, fiule! Tata te iubește mult!”, a scris Cristiano pe contul său de Instagram.

Ronaldo a dezvăluit recent, în cadrul unui interviu oferit în Brazilia, că de aproximativ trei ani a început să studieze longevitatea, un subiect de care e fascinat în ultimul timp.

„Mă simt de parcă aș avea 30 de ani. Am mare grijă de corpul și mintea mea. E ceva ce am învățat să fac în ultimii ani. După 33 de ani, corpul continuă să îți ofere ce îi ceri, dar cea mai grea luptă e la nivel mental. E nevoie de multe pentru a rămâne la cel mai înalt nivel.

Mă concentrez pe minte, pentru că știu că îmi  va rezista corpul, deoarece îl respect mult și îi ofer multă atenție. Îmi place mult să studiez. Longevitatea este un subiect care mă fascinează și este ceea ce studiez în ultimul timp. Dar nu sunt aici să vorbesc despre asta.

Sunt foarte fericit că pot fi un jucător care arată că longevitatea este un factor crucial pentru a continua să joci și să te și distrezi făcând-o. Sunt fericit, vreau să continui aici, să văd ce mai pot. Să joc la 40, 41, 42 de ani. Cel mai important lucru este să profiți de momentul actual.

Din punctul meu de vedere, trebuie să știi cum să te adaptezi. Acesta este cuvântul-cheie pentru un jucător care vrea să reziste. Am găsit acel echilibru. Să știi cum să te adaptezi fiecărei vârste, fiecărei filosofii noi de joc, minții și corpului tău”, a explicat Ronaldo, conform footmercato.

SursaFoto: People.com