Publicat: 2 Iunie, 2014 - 16:14

Biletele din categoria GOLDEN CIRCLE pentru METALHEAD Meeting 2014, eveniment ce va avea loc sâmbătă, 7 Iunie, la Arenele Romane, din Bucureşti, s-au epuizat, în acest moment mai găsindu-se bilete la categoria Acces General, la preţul de 100 de lei, şi bilete Meet & Greet, la 250 de lei.

 

Organizatorii doresc sa ofere fanilor o experienta de festival de cea mai inalta calitate, drept urmare au decis sa nu suplimenteze cele 500 de locuri alocate zonei Golden Circle, prin marirea spatiului, dupa epuizarea acestora. De asemenea, preturile biletelor vor ramane neschimbate si in ziua festivalului, la intrare.

Singurele locuri Golden Circle disponibile pot fi acum castigate la promotion Monster Energy. Cumpărând o doză de Monster Energy, intrând pe metalhead.ro/monster şi introducând datele de pe bon, se poate câştiga, prin tragere la sorţi, un Meet & Greet sau unul din cele 100 de bilete Golden Circle. De asemenea, biletele Meet & Greet disponibile pe iabilet.ro si in retelele Iabilet si Eventim au si Golden Circle inclus.

METALHEAD Meeting 2014 nu se va desfăşura în cort, ci în aer liber. Biletele pot fi găsite online, pe iabilet.ro, Myticket.ro, Bilete.ro si Eventim.ro, şi în toate punctele fizice clasice de vanzare din toata tara (magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio, oficiile Postei Romane). Biletele se pot cumpara in format fizic si in reteaua de magazine UMAN toata tara, magazinele Senia, Perfect Tour si club Rockstadt din Brasov.

Biletele costa 100 de lei Acces General, preturile ramanand nemodificate si in ziua concertului, la intrare.

Line-up-ul complet METALHEAD Meeting 2014 este compus din sapte dintre cele mai bune trupe de metal de peste hotare, dar si din Romania, care vor zgudui scena de la Arenele Romane, in data de 7 Iunie: Sepultura (Brazilia), Moonspell (Portugalia), Arkona (Rusia), Endsight (Grecia), Last Hope (Bulgaria), Diamonds Are Forever (Romania) si Sincarnate (Romania).

METALHEAD MEETING 2014, aflat deja la editia a doua dupa succesul de anul trecut alaturi de Hypocrisy si Lake Of Tears tot de la Arenele Romane, este organizat de METALHEAD.ro, principalul site rock din Romania, cu sprijinul Gala si Bestmusic Live Concerts si sustinut de Ciuc Premium si Monster Energy!

Eveniment recomandat de ROCK FM si Sunete. 

Pagina oficiala de Facebook: facebook.com/METALHEADMeeting 

Facebook Event: facebook.com/events/222070337973486/