Share
19 Mai 2014 - 16:48

Marţi:

Vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, mai ales după-amiaza şi la începutul nopţii, local la munte, în estul ţării şi izolat în celelalte regiuni.   Vor fi condiţii de grindină, iar cantităţile de apă pot fi izolat mai însemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 şi 28 de grade, iar cele minime între 7 şi 17 grade, uşor mai scăzute în depresiuni.

Miercuri 
Vremea se va menține caldã, iar instabilitatea atmosfericã se va manifesta mai ales dupã-amiaza și noaptea prin înnorãri, averse, descãrcãri electrice și scurte intensificãri de vânt, în zonele montane, local în sudul și estul teritoriului și izolat în rest. Vor fi condiții de grindinã, iar cantitãțile de apã pot fi izolat mai însemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 28 de grade, iar cele minime între 7 și 17 grade.

Joi 
Vremea rãmâne caldã, cu temperaturi maxime cuprinse între 22 și 29 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare, averse și descãrcãri electrice, local în sudul țãrii, în zonele de munte și izolat în rest. Vântu va sufla slab pânã la moderat, cu unele intensificãri în regiunile sud-estice, dar trecãtor și în timpul averselor. Temperaturile minime vor ficuprinse între 8 și 16 grade.

Format: 

Rubrici: 

Topic: