Publicat: 23 August, 2018 - 12:48
Share

Metrorex informează publicul călător că pentru îmbunătăţirea condiţiilor de circulaţie a trenurilor, în perioada 31 august - 3 septembrie 2018, se vor efectua lucrări de modernizare şi înlocuire a aparatelor de cale (macaze). Personalul specializat Metrorex va lucra non stop pentru a reduce la minimum disconfortul călătorilor.

În perioada lucrărilor de modernizare circulaţia trenurilor se va reorganiza astfel:

Vineri, 31 august, călătorii care vor circula pe Magistrala 2 (Berceni- Pipera şi retur), vor coborî în staţia Aurel Vlaicu şi, de pe acelaşi peron, vor lua un alt tren de la aceeaşi linie sau de la linia vecină, pentru continuarea călătoriei. Menţionăm că, la orele cu vârf de trafic, intervalul de circulaţie între trenuri pe tronsoanele Berceni - Aurel Vlaicu - Berceni va fi de 5-6 minute respectiv 8-9 minute în restul zilei. Pe tronsoanele Aurel Vlaicu - Pipera - Aurel Vlaicu, intervalul de succedare a trenurilor este de 10 minute la orele cu vârf de trafic şi de 16 minute în restul zilei.

În perioada 1 - 2 septembrie (sâmbătă şi duminică), călătorii care vor circula pe Magistrala 2 (Berceni- Pipera şi retur) vor coborî în staţia Aviatorilor şi vor lua un alt tren de la aceeaşi linie, pentru continuarea călătoriei. Pe tronsoanele Berceni - Aviatorilor - Berceni intervalul de succedare a trenurilor va fi de 8 minute. Pe tronsonul Aviatorilor - Pipera - Aviatorilor, intervalul de succedare a trenurilor va fi de 16 minute.

Călătorii vor fi permanent informaţi prin sistemul de sonorizare din trenuri, dar şi din staţii. 

Tag-uri Institutii: