Publicat: 4 Mai, 2012 - 21:15
Share
Şi prelungeşte programul pentru publicul finalei UEFA Europa League

Pe data de 9 Mai a.c. va avea loc finala UEFA Europa League între formaţiile Atlético de Madrid şi Athletic Club Bilbao. Meciul se va juca pe stadionul “Naţional Arena” din Bucureşti.

Cu ocazia acestui important eveniment, în mod simbolic şi în onoarea unor mari glorii ale fotbalului românesc şi european, în perioada 6 - 10 Mai 2012, Metrorex va redenumi staţiile de metrou aflate în apropierea stadionului, după cum urmează:

 Piaţa Victoriei  – Nicolae Dobrin;
 Ştefan cel Mare  – Ion Pârcălab;
 Obor   – Gică Hagi;
 Piaţa Iancului  – Llorente;
 Piaţa Muncii  – Falcao;
 Dristor   – Rică Răducanu.

În perioada menţionată intrările la cele 6 staţii de metrou vor fi colantate cu noile denumiri, iar în timpul programului de lucru al metroului vor fi difuzate în staţiile de metrou anunţuri cu privire la evenimentul în cauză; pentru a nu se produce confuzii în informarea călătorilor, anunţurile din trenuri vor fi cele standard, utilizate în activitatea curentă, având în conţinut denumirile actuale ale staţiilor de metrou.

Pentru participanţii la meciul finalei de fotbal, în ziua de 9 Mai a.c. trenurile de metrou vor circula după un program prelungit cu două ore - până la ora 01:00 a zilei de 10 Mai a.c.  – ora de plecare de la staţiile capăt de magistrală.