Publicat: 1 Martie, 2014 - 10:30
Share

Pe 1 martie o mulţime de doamne şi domnişoare care trec în drum spre serviciu, şcoală sau facultate vor fi întâmpinate în paşi de dans – un flashmob de tango - pe peronul staţiei de metrou Piaţa Unirii 1. Este surpriza pe care o oferă METROREX în intervalul orar 18:15-19:00. Sorin Matei şi Comunitatea de Tango vor chema primavara acompaniaţi de sunetele seducătoare ale tangoului şi vor picta zambete pe feţele trecătoarelor prin metrou.

De asemenea, METROREX invită doamnele şi domnişoarele la celebrarea primăverii, în trenurile de metrou de pe magistrala a doua Berceni-Pipera, în perioada 3-7 martie a.c. în intervalul orar 07:30-09:00, unde reprezentanţii Asociaţiei Arta nu muşcă vor fi prezenţi pentru a oferi flori minunate.

Când muzica, dansul, lectura fac viaţa mai plăcută şi călătoria cu metroul devine prilej de relaxare.

De-a lungul timpului trenul de metrou a fost scena unor super-concerte de rock, dar şi biblioteca în care s-au desfăşurat sesiuni – maraton de lectură.

Toate aceste evenimente promovate de companie îmbunătăţesc procesul de comunicare externă – orientat permanent spre satisfacţia călătorilor, realizează o imagine cât mai bună a societăţii şi adaugă valoare acestui spaţiu public important, metroul bucureştean.