Publicat: 22 Septembrie, 2013 - 18:30

Starurile televiziunii americane vor păși duminica seara pe covorul roșu cu prilejul celei de-a 65-a ediții a decernării Premiilor Emmy, care va avea loc la Los Angeles. Dintre nominalizați s-ar putea distinge 'House of Cards', primul serial televizat disponibil pe DVD și difuzat pe serviciul de streaming pe internet, relatează AFP.

Competiția va fi, totuși, acerbă, principala provocare fiind reprezentată de serialul "Breaking Bad" produs de AMC (canal de televiziune prin cablu), pe care mulți comentatori îl văd triumfând. Serialele 'Homeland' și 'Mad Men' sunt, de asemenea, nominalizate la prestigiosul premiu.

Ceremonia va fi prezentată, între alții, de Michael Douglas și Matt Damon (ambii nominalizați pentru filmul biografic "My Life with Liberace", care are 15 nominalizări). Elton John va fi și el prezent, pentru prima dată, la decernarea premiilor Emmy, pentru a celebra memoria pianistului a cărui viață este reconstituită de acest film de televiziune.

Gala urmează să înceapă la ora locală 17.00 (luni, la 00.00 GMT) la Theâtre Nokia cu avec Neil Patrick Harris maestru de ceremonie. În timpul celor trei ore de spectacol va fi adus un omagiu actorilor James Gandolfini și Cory Monteith , decedați în luna iunie.