26 octombrie 2021

„Microbist de România”, un show impresionant filmat în Maldive, începe la TVR 1

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Filmări subacvatice, cu dronă sau super slow-motion, într-unul dintre cele mai exotice locuri de pe planetă! Tudor Furdui arbitrează competiţia celor mai înfocaţi suporteri din fotbalul românesc, de miercuri, 28 aprilie, de la ora 22.00, la TVR 1.

Culori, imagini şi atmosferă care îţi taie respiraţia! Un spaţiu paradisiac, de o frumuseţe greu de egalat, este locul de desfăşurare a celei mai noi şi spectaculoase producţii a Televiziunii Române. Primul show tv dedicat suporterilor îi provoacă pe cei mai înfocaţi fani din fotbal să lupte pentru titlul de „Microbist de România”.

Competiţia e prezentată, comentată şi arbitrată de Tudor Furdui, jurnalist al Ştirilor Sportive de la TVR şi mare microbist, la rândul lui. Structurat în 13 episoade săptămânale, show-ul „Microbist de România” începe la TVR 1 miercuri, 28 aprilie, de la ora 22.00.

Pe o insulă din Maldive de dimensiunea unui teren de fotbal, zece dintre cei mai mari susţinători ai fotbalului românesc sunt gata să ne demonstreze că echipa pe care o iubesc este cea pentru care merită să faci orice! Aşadar, nu se vor da în lături să treacă prin probe care mai de care mai solicitante, unele în premieră mondială: de la pescuit de peşte-spadă sau de ton galben uriaş, la fotbal în apă, dresaj de… nuci de cocos, atletism cu labe de snorkeling, curse de crabi, până la plimbarea cu un paddleboard sau chiar înotul… printre rechini!

În competiţie sunt înscrişi reprezentanţii suporterilor celor mai iubite cluburi de fotbal din ţară: CFR Cluj, FCSB, Dinamo Bucureşti, Universitatea Craiova, FC Botoşani, Rapid Bucureşti, Petrolul Ploieşti, „U” Cluj, Poli Timişoara şi Farul Constanţa. Pe lângă mândria de a fi într-un concurs la finalul căruia pot câştiga titlul „Microbist de România”, echivalentul unuia de campion naţional sau suporterul nr. 1 al ţării, cei 10 concurenţi au parte de experienţa vieţii lor într-un loc mirific al planetei, Insulele Maldive. Ba mai mult, organizatorii pun la bătaie şi un premiu exclusivist: un „citybreak de fotbalist” – o megavacanţă la care au acces cei pe care îi admiră infinit, marii fotbalişti ai lumii!

„Microbist de România este cel mai incitant proiect în care am fost implicat în toată cariera mea de televiziune. Este vorba de un reality-show inedit, care m-a solicitat la maxim. Nu-i uşor să ţii în mână 10 concurenţi, reprezentanţi ai celor mai iubite galerii de fotbal din ţară, care participă la probe individuale şi de echipă, unele dintre ele în premieră mondială. E o competiţie care trezeşte orgoliul fiecărui suporter, acela de a demonstra că pentru echipa ta favorită merită sa faci orice sacrificiu, atât în apă, cât şi pe uscat. Vă aştept din 28 aprilie, în fiecare miercuri seară, la TVR 1”, ne invită Tudor Furdui.

Realizatorii producţiei promit un reality-show plin de pasiune, cum numai suporterii ştiu să ne arate! Primul show de televiziune care le este dedicat, la finalul căruia
se acordă titlul „Microbist de România”, se vede în exclusivitate la TVR 1, din 28 aprilie, la ora 22.00.