Publicat: 13 Martie, 2017 - 15:03

Marți, 14 martie, la ora 17:30, ora locală a României, Microsoft va găzdui un webcast care marchează disponibilitatea globală a Microsoft Teams, noul spațiu de lucru bazat pe chat, din Office 365.

Microsoft Teams este o experiență cu totul inedită, care reunește utilizatori, conversații și conținut – împreună cu instrumentele de care are nevoie orice echipă – astfel încât aceasta să poată colabora cu ușurință pentru a realiza mai mult. Acest nou spațiu de lucru se integrează nativ cu aplicațiile Office și este  dezvoltat în platforma cloud Office 365, beneficiind de toate funcționalitățile de securitate pe care Microsoft le asigură pe această platformă.

Kirk Koenigsbauer, Corporate Vice President Microsoft Office, și invitatul său special vor împărtăși perspectiva companiei asupra modului de lucru colaborativ și care sunt noutățile aduse de Microsoft Teams, discutând despre modul în care clienții utilizează Office 365 pentru a colabora în mod productiv.

Poți urmări evenimentul live sau la cerere, marți, 14 martie, începând cu ora 17:30, ora locală a României (8:30 am PDT), accesând următorul link: http://news.microsoft.com/microsoft-teams/.