25 iunie 2022

Mihaela Mih Dehelean, sportivă a CS Unirea Alba Iulia, evoluţie foarte bună la o competiţie internaţională de prim rang

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Mihaela Mih Dehelean, sportivă legitimată la CS Unirea Alba Iulia, a avut o evoluţie foarte bună la competiţia internaţională de culturism şi fitness Tiger Classic, desfăşurată la Bucureşti în perioada 14-15 mai. Mihaela Mih Dehelean a concurat la categoria ‘Women’s Bikini’, cu cele mai bune sportive din Europa, şi s-a clasat pe locul 5. Progresul sportivei noastre, pe scena competiţională, este vizibil de la un an la altul.

‘Ce ciudat se comprimă timpul în câteva fotografii, în câteva competiţii şi într-un rând de aplauze… Ceea ce am obţinut azi în cadrul Tiger Classic, o competiţie internaţională de prim rang, are în spate mii de ore de antrenament, probe de credinţă şi determinare, căderi şi ridicări care au demonstrat odată în plus că viaţa îi testează cu precădere pe oamenii puternici. Ceea ce am învăţat azi este că evoluţia nu se opreşte niciodată, că mâine ne aşteaptă o nouă provocare şi că viaţa nu îi menţionează pe cei care renunţă. Le mulţumesc tuturor celor care au crezut în mine, nu sunt mulţi dar au contat mereu. Mulţumesc familiei mele pentru suportul permanent şi în special soţului meu Emil pentru răbdare, înţelegere şi sacrificii. Antrenorului meu Călin Brehaita îi sunt recunoscătoare pentru profesionalism şi pentru încrederea acordată potenţialului pe care îl am. Dincolo de toate însă îi mulţumesc bunului Dumnezeu pentru putere, înţelepciune şi determinare. La finalul zilei rămân bucuria, medaliile, admiraţia celor care înţeleg cât de lung e acest drum al performanţei şi un singur cuvânt, mulţumesc’, a transmis Mihaela Mih Dehelean.

Sportiva noastră subliniază că performanţa în acest sport presupune o disciplină deosebită, un genetic bun, extrem de multe sacrificii, pornind de la alimentaţie, antrenamente şi ore de odihnă. La fel de importante sunt seriozitatea, perseverenţa şi rezistenţa.

‘Când păşeşti pe scenă simţi că toate eforturile îţi sunt răsplătite’, a mai spus Mihaela Mih Dehelean.

Ea a reînceput antrenamentele încă din prima zi după terminarea acestui concurs întrucât se pregăteşte să participe la Campionatul Naţional de Culturism şi Fitness, respectiv la GRAND PRIX-ul internaţional de la Sibiu.

CS Unirea Alba Iulia transmite felicitări tuturor sportivilor şi antrenorilor!

Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia
csunirearelatiipublice@yahoo.com

Sursa foto: alba24