22 septembrie 2021

Mihaela Mih-Dehelean, sportivă legitimată la CS Unirea Alba Iulia, medalie de bronz la Campionatele Naţionale de Culturism şi Fitness

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Mihaela Mih-Dehelean, sportivă legitimată la CS Unirea Alba Iulia, a obţinut medalia de bronz la Campionatele Naţionale de Culturism şi Fitness, categoria de concurs Bikini Fitness – Masters, desfăşurate în perioada 9 – 11 septembrie 2021, la Sibiu.

Mihaela Mih-Dehelean este pregătită de către antrenorul George Avram. Sportiva noastră a mai obţinut o performanţă similară la Campionatele Naţionale de Culturism şi Fitness desfăşurate în anul 2019, tot la Sibiu. După o pauză competiţională, cauzată de pandemia de COVID-19, Mihaela a revenit, reuşind să reprezinte, din nou, cu cinste clubul nostru.

‘Trăiesc cu scop, trăiesc cu pasiune, sunt o forţă de neoprit! Am o mentalitate de învingător, sunt hotărâtă să merg doar înainte. Succesul pentru mine este despre calitatea vieţii, despre muncă, enorm de multă muncă, perseverenţă şi curaj. Sunt o persoana care nu se dă bătută. Cad de 7 ori şi mă ridic de 8. Indiferent de ce se întâmplă în jurul meu, reuşesc sa rămân concentrată. Mereu am considerat că cea mai bună privelişte vine după cea mai grea urcare’, a spus sportiva Mihaela Mih-Dehelean.

‘Munca, seriozitatea şi perseverenţa şi-au spus cuvântul în cazul sportivei noastre, care a obţinut o medalie la cea mai importantă competiţie de profil din România. în spatele acestui rezultat stau ani întregi de sacrificii şi pasiune pentru sport şi performanţă. Transmit felicitări Mihaelei, dar şi întregii echipe care i-a fost alături’, a spus Corneliu Mureşan, director CS Unirea Alba Iulia.

La Campionatele Naţionale de Culturism şi Fitness desfăşurate în Sala Transilvania din Sibiu au participat sute de sportivi din toate colţurile ţării. CS Unirea Alba Iulia transmite felicitări tuturor!

CS Unirea Alba Iulia
csunirearelatiipublice@yahoo.com