Publicat: 17 Octombrie, 2015 - 12:06
Share

Pe 21 Octombrie, la Grand Hotel Continental București, Mihaela Tatu va susține cea de-a 2a ediție a cursului de dicție și atitudine „Arta livrării discursului”. După 20 de ani în televiziune și radio, Mihaela Tatu este pregătită să îți împărtășească secretele obținerii (dar și menținerii!) unei atitudini pozitive și exprimarea unui învingător, ca persolog și trainer acreditat ANC.
Indiferent de segmentul de piață în care activezi, ești pus în situația să te adresezi unei audiențe, iar acest curs te va pregăti să o faci bine. De fiecare dată când te vei adresa interlocutorilor tăi o vei face mult mai încrezător/încrezătoare, urmând a fi catalogat/a drept o persoană puternică și influență. 
 Cursul de Public Speaking susținut de Mihaela Tatu îți va asigura abilitățile necesare pentru arta comunicării persuasive – noua ta armă de seducție! îți va dezvălui în mod practic cele mai bune tehnici de gestionare a emoțiilor, îți va arată cât de mult contează limbajul non-verbal în timpul unui discurs și, totodată, te va învăța cum poți capta atenția publicului tău în doar câțiva pași simpli.                    
Recunoscute pentru rata crescută de succes, cursurile semnate de Mihaela Tatu abordează metode interactive și dinamice, prin care reușește să transforme teoria dezbătută în cărți într-o practică primită cu entuziasm. Networking-ul cu reprezentanți din top managementul varior arii de activitate și diploma recunoscută de Autoritatea Națională pentru Calificări vin să întregească acest curs, care atestă pregătirea ta ca public-speaker. 
Ce vei afla mai exact și care sunt principalele motive pentru care ar trebui să participi? 
•    Vei afla modalitățile optime de a aborda clienții astfel încât aceștia să nu mai aibă „scăpare” 
•      Vei afla cum îți poți ține activi interlocutorii 
 •      Vei deprinde tehnica gestionării emoțiilor 
 •      Vei afla tainele dicției prin exerciții practice, care îți vor fluidiza vorbirea 
 •      Vei învăța cum să te exprimi clar pentru a câștiga încrederea interlocutorilor 
•      Vei dobândi atitudinea unui luptător, doar că în arena cuvintelor