20 mai 2022

Mii de persoane protestează împotriva certificatelor COVID la Roma

Distribuie pe rețelele tale sociale:
Mai multe mii de oameni au ocupat o zonă vastă din apropierea Bazilicii Romane San Giovanni in Laterano pentru prima acțiune de protest din acest an împotriva certificatelor COVID.
Manifestația a fost organizată de o duzină de mici organizații și mișcări care s-au unit sub inițiativa „Adevărul este Libertate”.

Participanții la acțiune au adus afișe cu lozinci împotriva dictaturii sanitare. Printre bannere se pot vedea sloganurile „Pass-ul verde este moartea (foamete)”, „nu există tiranie mai rea decât cea care se întâmplă în umbra legii”, „jurnaliştii mint” când sunt șantajați”.
Așa cum a declarat Angelo Distefano, unul dintre organizatorii acțiunii, participanții săi nu își propun să împartă populația în susținători și oponenți ai vaccinării, ci protestează împotriva sistemului însuși al „pasapoartelor verzi”. „.
„Nu vrem discriminare, am decis să luăm inițiativa pentru a ne proteja drepturile – sociale și economice, pentru că libertatea este primul și universal drept al omului”, a spus Distefano, de pe scenă.

Ciprian Pop