17 august 2022

Mii de produse au fost colectate la centrul amenajat de Primăria Municipiului Constanţa pentru refugiaţi

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Refugiaţii din Ucraina au nevoie de toată susţinerea noastră!

Constanţenii nu au rămas indiferenţi faţă de durerea oamenilor care au fugit din calea războiului. Mii de produse au fost colectate la centrul amenajat de Primăria Municipiului Constanţa la Pavilionul Expoziţional. Primul transport cu ajutoare umanitare a ajuns ieri la Isaccea.

Cei care doresc să facă donaţii pot veni la sediul din bulevardul Mamaia, nr. 331 A, intrarea din spate, zilnic, între orele 08:00-20:00. Orice ajutor este binevenit. Pot fi donate: produse alimentare ambalate neperisabile, produse pentru îngrijirea copiilor şi bebeluşilor, pături, perne, saci de dormit, haine, produse de igienă, hrană pentru animale, medicamente (anticoagulante, antiinflamatoare, hemostatice, apă oxigenată, pansamente, plasturi).

Avem rugămintea ca hainele pe care le donaţi să fie sortate şi etichetate corespunzător, pe categoriile de vârstă şi sex. Acest gest ne va permite să scurtăm timpul necesar organizării înainte de fiecare transport.

Pentru detalii suplimentare privind donaţiile, puteţi suna sau trimite un mesaj la numărul de telefon 0799.400.358, folosit inclusiv în aplicaţia WhatsApp.

Pentru persoanele care au nevoie de spaţii de cazare sau vor să găzduiască refugiaţi este disponibil numărul de telefon 0737.552.271.

Primăria Municipiului Constanţa va colabora cu toate instituţiile pentru ca donaţiile să ajungă la cetăţenii ucraineni. Comunicat de presă – Primăria Municipiului Constanţa