Publicat: 15 Septembrie, 2012 - 12:33
Share
Catedrala nu se demolează

Millennium Building Development, dezvoltatorul Cathedral Plaza, salută decizia magistraţilor Judecătoriei Sectorului 1 care au respins Vineri, ca neîntemeiată, cererea reprezentanţilor catedralei 'Sf. Iosif' de demolare a Cathedral Plaza, se arată într-un comunicat transmis redacției.

"Sentinţa Judecătoriei Sectorului 1 este o dovadă de normalitate, care subliniază lipsa de temei legal a unei acţiuni precum demolarea Cathedral Plaza. Demersurile pentru salvgardarea acestei investiţii majore, întreprinse de Millennium Building Development în condiţii de deplină legalitate şi transparenţă, continuă, fie că ele se referă la respingerea în instanţă a cererilor reprezentanţilor lăcaşului de cult din vecinătate, fie la desfăşurarea şi finalizarea procedurilor de regularizare a clădirii din punct de vedere urbanistic", a declarat Robert Roşu, avocat asociat la Ţuca, Zbârcea & Asociaţii, firma care reprezintă în instanţă compania Millennium Building Development.
 
Judecătoria Sectorului 1 s-a pronunţat vineri în dosarul nr. 42201- 299- 2010, respingând "ca neîntemeiată" acţiunea formulată de reprezentanţii lăcaşului de cult din vecinătatea Cathedral Plaza împotriva Millennium Building Development. În plus, instanţa a obligat reclamanta să plătească pârâtei suma de 10.000 de lei reprezentând cheltuieli de judecată.