Publicat: 8 Ianuarie, 2018 - 14:56

Acest început de an nu a venit pe reţelele de socializare doar cu tradiţionalul „La mulţi ani 2018” şi cuvintele pline de afecţiune, ci şi cu  o postare care, fără tăgadă, îl trimite pe fostul preşedinte Băsescu Traian la lada cu gunoi a istoriei.

Este vorba de un document pe care, de altfel, am să-l public şi în facsimil. Este un act al Ministerului de Interne, Departamentul Securităţii Statului, UM 0544 din 16 octombrie 1984, adresată  adjunctului ministrului, general colonel Iulian VLAD, cu privire la acţiunea operativă „Partenerul”, prin care maiorul Dumitru NICUŞOR,angajat al DSS-Port Constanţa, vorbeşte de legătura directă a acestui personaj obscur şi pervers, comandant de cursă lungă, Băsescu Traian, care îşi manifestă pe deplin adeziunea la politica PCR şi s-a ordonat susţinerea materială a acestui individ cu suma de 1.500 dolari SUA pentru subvenţionarea reţelei, în cadrul noilor deziderate privind acţiunile politice care să reflecte poziţia marinarilor faţă de evenimentul de prim rang Congresul al XIII-lea al PCR.

După ce  Mugur Ciuvică a publicat, cu mulţi ani în urmă, adeziunea de colaborator al Securităţii, încă de pe vremea când era elev în anul II la Institutul de Marină „Mircea cel Bătrân” în 1973, întreaga naţiune a fost intoxicată cu documente false ale instituţiilor statului, puse să ne spună, de altfel, adevărul, precum CNSAS, după  propaganda plătită cu bani mulţi să îl albească, după ce l-am auzit de mii de ori pe acest Mefisto care minţea precum respira, iată şi un document strict secret  al Departamentului Securităţii Statului care îl prezintă aşa cum a fost şi continuă să fie această javră umană. Vă mai puneţi întrebarea dacă a făcut poliţie politică, dacă a distrus carierele unor oameni, dacă a creat suferinţă, dacă i-a determinat pe mulţi să aleagă calea exilului, ne mai îndoim cum de a ajuns în funcţii de conducere ale statului fără să calce pe cadavre, fără să provoace rău fiinţei umane?!

Să ne aducem totuşi aminte cum, la alegerile din 2004, acesta  a trecut de la scena teatrală plângăcioasă „Dragă Stolo!!!” la întâlnirea televizată de la TVR1, moderată de jurnalistul Cristian Tudor POPESCU, când tot el, cu tupeul lui golănesc, caracteristic oamenilor din gura portului, îi spunea contracandidatului său, nimeni altul decât Adrian Năstase, prim ministru în funcţie la acel moment, iar ulterior trimis după gratii, tot prin manevrele lui dolosive, „din păcate, românii sunt nevoiţi să aleagă între doi comunişti”, trecând sub tăcere viaţa şi activitatea lui de securist.

Să ne mai amintim cum, la sfârşitul anului 2006, a avut tupeul să condamne, în Parlamentul României, comunismul, caracterizat a fi fost ilegal, criminal şi inuman!!!

Oare când acest individ a fost corect, când servea comunismul şi primea 1500 dolari sau când condamna această orânduire criminală? 

Deunăzi, prezenta la televiziunea B1 TV un talon de pensie cu suma de 2.200 lei, uitând să ne spună de cea pe care o primeşte de la DGIA şi că are o rentă viageră pentru foşti preşedinţi de stat, atribuită de statul român. Să-ţi fie ruşine de maniera în care încă înţelegi să minţi această naţiune!

Comandantul de cursă lungă Florentin SCALEŢCHI era numit de către „fostul său coleg” într-un interviu în revista VIP că a fost „un DOBITOC”, pentru că a plecat cu nava mineralier URICANI de 125.000 tdw în lumea liberă, ca un protest împotriva dictaturii, a comunismului şi a metodelor perverse şi criminale ale Securităţii, fiind condamnat de două ori la moarte pentru complot în vederea trădării, subminării şi sabotării societăţii comuniste din R.S.România, în timp ce el continua să-şi facă mendrele şi să înjosească un popor umilit şi chinuit de-a lungul istoriei, un popor pe care această creatură nu l-a iubit şi respectat niciodată.

El a fost şi rămâne răul cel mare, care ne face astăzi să vorbim de statul paralel, el a distrus timp de 10 ani democraţia acestei ţări şi ne-a întors cu 20 ani în urmă, în comunismul multilateral dezvoltat cu metode capitaliste, în statul cu-adevărat poliţienesc.

Acest sinistru, această năpârcă, un fariseu, a îngenuncheat Justiţia, Legislativul şi Executivul, serviciile secrete, dispunând ceea ce nimeni, niciodată în istora acestui popor nu şi-a permis să o facă, fără să i-o fi cerut cineva – tăierea salariilor, a pensiilor, a stimulentelor şi premierilor, în timp ce gaşca lui de mafioţi tropăiau în nou-înfiinţatul stat mafiot, cum care singur l-a numit.

El ar fi trebuit să ne apere drepturile fundamentale şi nu să ni le anuleze sau să ni le încalce, să distrugă statul de drept.

Şi OADO a suferit printr-o manipulare odioasă a adevărului, care a dus la arestarea şi acuzarea preşedintelui fondator, prof.univ.dr. (av) Florentin SCALEŢCHI, de către slugile lui, în frunte cu MACOVEI Monica.

Topic: 

Format: