Publicat: 30 Iunie, 2018 - 19:25

Ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneș, se află în localitatea Băcel, jud Covasna, grav afectată de precipitaţiile căzute în ultima perioadă.

Menţionăm că în această dimineaţă s-a format o breşă în digul de pe malul stâng al pârâului Dobarlău, amonte cu 200 m de confluenţa cu pârâul Tarlung şi o altă breşă pe malul drept al pârâului Tarlung, la 1000 m aval de confluenţa cu pârâul Dobarlau.

Ministrul Apelor şi Pădurilor este însoţit, în zonele afectate de inundaţii, de directorul general al a Administraţiei Naţionale Apele Române (ANAR), Victor Sandu, de directorul general adjunct al ANAR, Dorel Dume şi de directorul Administraţiei  Bazinale de Apă  Olt, Stefan Prala.

Echipa condusă de ministrul Ioan Deneş coorodnează de la faţa locului operaţiunile de intervenţie efectuate de specialiştii ANAR, ajutând la evacuarea persoanelor din casele inundate, în colaborare cu reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Covasna şi cu autorităţile locale.

Demnitarul a discutat cu persoanele afectate de inundaţii şi le–a asigurat de tot sprijinul său pentru remedierea, în cel mai scurt timp, a situaţiei produse de căderile importante de precipitaţii din ultima perioadă.

 

Localizare: 

Geolocation is 45.7515728, 25.837251700000024

Tag-uri Institutii: 

Tag-uri Geo: