28 mai 2022

Ministrul Educației anunță că testele de salivă vor fi distribuite în școli săptămâna viitoare

Volunteers take part in a study to evaluate the feasibility of large-scale, rapid COVID-19 saliva testing on the medical campus on August 17, 2020. Two thousand university employees were asked to participate. MATT MILLER/WASHINGTON UNIVERSITY SCHOOL OF MEDICINE

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Elevii reiau cursurile pe 8 noiembrie, a anunţat ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, luni, într-o declaraţie de presă. Ministrul a mai spus că de săptămâna viitoare vor fi distribuite în școli testele de saliva.

Tocmai ce am avut o discuție cu ONAC ( Oficiul Naţional pentru Achiziţii Centralizate), procedura de achiziție este în curs de finalizare, iar săptămâna viitoare, am primit garanții că vor fi livrate în școli prin intermediul Departamentului pentru Situații de Urgență, a anunțat luni, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu a mai declarat, luni, că a decis reducerea numărului de teze pentru elevii de clasa a VIII-a și pentru elevii de liceu de la trei la două teze și respectiv de la patru la trei teze.