Publicat: 28 August, 2014 - 12:39
Share

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, efectuează în perioada 28 - 30 august a.c. o vizită oficială în Croaţia, la invitaţia viceprim-ministrului, ministrului Dezvoltării Regionale şi Fondurilor Europene din Croaţia, Branko Grčić.

În cadrul vizitei, oficialul român va participa la o reuniune cu reprezentanţii Guvernului din Croaţia, cărora le va prezenta experienţa României în atragerea fondurilor europene. Totodată, ministrul Eugen Teodorovici va avea întâlniri bilaterale cu viceprim-ministrul, ministrul Dezvoltării Regionale şi Fondurilor Europene din Croaţia, Branko Grčić, respectiv cu ministrul Afacerilor Maritime, Transporturilor și Infrastructurii, Siniša Hajdaš Dončić.

Discuţiile vor viza atragerea fondurilor structurale şi de coeziune în actuala perioadă de programare, 2007 – 2013, dar şi pregătirile pentru exerciţiul financiar 2014 – 2020. Vă reamintim, în data de 6 august a.c., Comisia Europeană a adoptat Acordul de Parteneriat 2014 - 2020 cu România, documentul care prezintă modul în care vor fi folosite fondurile europene structurale și de investiții în viitoarea perioadă de programare. România a fost cel de al 11–lea stat european care a obţinut aprobarea Comisiei Europene pe acest document.

Localizare: 

Geolocation is 45.1, 15.2