Publicat: 10 Mai, 2018 - 13:45
Share

Ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, va efectua vineri, 11 mai, o vizită de lucru în garnizoana Bacău.

În cursul dimineții, ministrul Fifor va vizita compania AEROSTAR S.A. Bacău. Agenda întâlnirii delegației conduse de ministrul apărării naționale va cuprinde discuții care vor avea ca subiect capabilitățile deținute de companie în domeniul producerii și mentenanței sistemelor de apărare.

Ministrul apărării naționale va susține, cu această ocazie, o declarație de presă.

Jurnaliștii interesați să participe la eveniment sunt rugați să transmită datele de identificare (nume, prenume, instituția media, legitimație presă, nr. car de reportaj) la adresa de email [email protected] până joi, 10 mai. Vineri, 11 mai, accesul reprezentanților mass-media la sediul AEROSTAR din strada Condorilor nr. 9 se va face cel târziu până la ora 9.15.

Persoană de contact, pentru acreditare, din partea AEROSTAR: Doina Matanie, telefon 0234.585090 sau 0234.575070 interior 1611.

Întâlnirea ministrului apărării naționale cu delegația companiei AEROSTAR se înscrie în seria de eforturi ale M.Ap.N. pentru implicarea industriei naționale de apărare în programele majore de înzestrare ale Forțelor Armate Române.

Programul ministrului Mihai Fifor va continua cu vizite de informare în Baza 95 Aeriană Erou Căpitan Aviator “Alexandru Șerbănescu” și la Batalionul 630 Parașutiști “Smaranda Brăescu”. Agenda va include vizitarea facilităților unităților, a tehnicii și echipamentelor de luptă, dar și discuții informale cu personalul acestora.
 

Tag-uri Nume: