Publicat: 9 Iulie, 2013 - 13:36
Share
Pentru management defectuos

Ministrul Sănătății, Eugen Nicolaescu, a anunțat marți l-a demis pe managerul Spitalului Marie Curie din București, Gabriel Smarandache, din cauza managementului defectuos.

„Am luat decizia demiterii managerului spitalului Marie Curie, Gabriel Smarandache pentru management defectuos și pentru că nu are act adițional la contractul de management. Este unicul manager de spital din România care nu are act adițional la contractul de management pentru anul 2012”, a declarat ministrul.

Ministrul Sănătăţii a declarat luni că i-a cerut managerului Spitalului "Marie Curie" să-şi înainteze demisia până marţi, altfel îl va demite, apreciind că managementul acestei unităţi este "sub orice critică". Ulterior, Smarandache a anunțat că nu va demisiona pentru că nu are ce să-și reproșeze ca director.

Extinderea activităţii de chirurgie cardiacă pediatrică, pentru ca în România să fie operaţi cât mai mulţi copii şi astfel să fie salvate vieţi, este una dintre priorităţile şi preocupările MS, a mai spus ministrul.