27 mai 2022

Minoritarii UDMR peste majoritarii slugarnici

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Trebuie să încep prin a recunoaște inspirația și iuțela celor din UDMR. Șapte parlamentari UDMR au propus un proiect de lege anti-LGBT și proiectul a trecut de Senat, deocamdată prin adoptare tacită, încercarea hotărîtoare urmînd a fi la Camera Deputaților (decizională în adoptarea acestei legi). Știrea a trecut destul de discret. Toată lumea vorbește despre război și despre ruși, despre scumpirea energiei și despre prețurile din piațe. Ba, pentru a le arunca oamenilor încă niște praf în ochi, parlamentarii cer socoteală Consiliului Concurenței pentru a vedea măsurile luate. Iar premierul anunță alte „măsuri împotriva speculei” .

Gîndire de păcălici comuniști!

Politicienii nu cer măsuri de combatere a speculei pe care o fac cu puterea lor (promovînd neamuri și clienți, întreținute și impostori) dar se dau îngrijorați de creșterea prețurilor la ridichi, miel și ceapă verde! Ce-i mai otrăvitor pentru țară, un leu la roșii sau cinci proști în funcții de conducere de unde vin decizii tembele?

Parlamentarii noștri nu pot depăși prețul mielului și al ridichilor. N-am auzit de unul care să sară ca ars sau să aplaude inițiativa celor șapte parlamentari UDMR (Zakarias Zoltan, Kulcsar-Terza Jozsef, Benedek Zacharie, Seres Denes, Konczei Csaba, Biro Rozalia-Ibolya, Gal Karol). Ungurii s-au dovedit a fi mai aprigi în atitudinea lor morală și mai iuți de mînă la inițiativa politică. La noi funcționează mimetismul și supunerea!

-Este ordin de afară, să trăiți, introducem și noi.

Prostia asta cu adoptarea automata a tendințelor din țările democratice duce doar la eșecuri și aberații. Din 1990, am tot încercat să importăm și să imităm și la cele mai multe am eșuat, ignorînd multe cîștiguri venite din tradiția românească.

Tot curentul LGBT nu poate fi adoptat în România nici cu forța, iar propaganda în favoarea lui abia că stîrnește și mai multă nemulțumire. După ce România a fost inundată de un val de declarații și măsuri stupide privind facilitățile și integrarea LGBT în societate, pe neașteptate apare acest proiect și trece fără scandal, fie și prin adoptare tacită. Dar trece!

De ce mi se pare importantă inițiativa parlamentarilor maghiari? Pentru că în România tot acest curent importat de la partenerii strategici și înghițit în viteză de Comisia Europeană de cîțiva ani nu prinde nici cum. Mutilează cultural și spiritual. Cel puțin două treimi din populație sunt refractare, ostile, reținute față de acest nou curent împins cu putere de forțe puternice din politica mondială. Din acest punct de vedere, populația țării noastre este mai aproape de atitudinea anti a maghiarilor și a rușilor, decît de „implementarea” curentului prin legi europene. Românii sunt deja iritați de portițele legale din ce în ce mai dese și mai largi pentru pentru a înlesni sexualitatea minorilor. Și cu toate acestea, parlamentarii se fac că nu pricep, se mocăie, se prefac moderni și stau departe de opțiunea majorității populației.

Ce le strica și lor să se poziționeze tranșant față de difuzarea prin orice mijloace a conținutului privind „devierea de la sexul stabilit la naștere” și „popularizarea homosexualității”.

Parlamentarii maghiari au fost mai hotărîți și mai aproape de ce gîndește majoritatea românilor:

Copilul are dreptul de a fi protejat împotriva abuzului, neglijării, exploatării, traficului, migrației ilegale, răpirii, violenței, pornografiei prin internet, difuzării prin orice mijloace de conținuturi privind devierea de la sexul stabilit la naștere sau popularizarea schimbării de sex sau a homosexualității, precum și a oricăror forme de violență, indiferent de mediul în care acesta se află: familie, instituții de învățământ, medicale, de protecție, medii de cercetare a infracțiunilor și de reabilitare/detenție, internet, mass-media, locuri de muncă, medii sportive, comunitate etc.”, se arată în propunerea legislativă inițiată de cei șapte din UDMR.

Ce pățeau parlamentarii adormitei Coaliții PSD-PNL dacă se poziționau la fel și dacă urmau poziția guvernului maghiar?

Se scufunda parlamentul cu ei? Sau ei sunt moderni nevoie mare și tremură că madam van der Leyen a zis că legea din Ungaria este „o rușine”?