Publicat: 16 Noiembrie, 2019 - 07:21
Share
Vom găzdui 4 meciuri din EURO 2020 doar în calitate de spectatori

Echipa nationala a Romaniei a ratat lamentabil calificarea directa la EURO 2020, dupa ce a fost invinsa de Suedia pe National Arena, scor 2-0.
Meciul decisiv pentru calificare a beneficiat de o prestatie anosta, jucatorii noștri, culeși de pe băncile de rezerve ale diferitelor campionate,  au fost depasiti clar de nordici.
Principala "inventie" in acest meci,  a lui Contra, care a preferant sa-l titularizeze pe un anonim Vasile Mogos de la Cremonese (Serie B),  s-a dovedit a fi complet neinspirata.
Acesta a fost depasit cu usurinta la golul de 1-0 al nordicilor, iar Forsberg i-a centrat perfect lui Berg in minutul 18, care a punctat cu o lovitura de cap.

Dupa primirea golului, echipa noastra a continuat sa joace lamentabil, iar suedezii au continuat sa domine.

Golul de 2-0 a venit firesc in minutul 34, cand Quaison a profitat de bulevardele din defensiva noastra si l-a invins pe Tatarusanu.

In partea secunda, Contra i-a aruncat degeaba in lupta pe Ianis Hagi si Florinel Coman, pentru că jocul baietilor nostri nu s-a schimbat.

Romania a jucat ca si cum meciul n-ar fi avut nicio miza având cea mai slaba evolutie din aceasta preliminarii.

Pe finalul meciului, un fotbalist suedez i-a spus arbitrului ca ar fi fost fost victima scandarilor rasiste, iar acesta a hotarat sa opreasca meciul pentru aproximativ 30 de secunde.

In urma acestui rezultat, Romania e in mare pericol sa rateze prezenta la EURO 2020, competitie ce va fi organizata si de tara noastra.

Tricolorii vor evolua in barajul pentru EURO 2020 ce va avea loc in luna martie, unde vom intalni Scotia sau Islanda in semifinale.

In schimb, Spania si Suedia s-au calificat direct din grupa Romaniei.

Pana la baraj, Romania va disputa ultimul meci din grupa cu Spania, luni de la ora 21:45, in deplasare la Madrid.
 

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: