Publicat: 22 Septembrie, 2014 - 09:40
Share

Fostul purtător de cuvânt al Guvernului Mirela Palada comentează într-o postare pe Facebook autodenunțul lui Robert Turcescu. Acesta crede că principala instituție care pierde din acest scandal este presa, iar mișcarea lui Turcescu ar fi mai degrabă anti-Băsescu decât pro-Basescu.

"Din felul în care diverse persoane au zis zilele astea diverse chestii, începând cu Meleșcanu și terminând cu Turcescu, e clar că mișcările sunt mai degrabă anti-Băsescu decât pro-Băsescu.
Ce s-a întâmplat în seara asta (duminică seară - nr.) cu jurnalistul preferat al lui Băsescu, cel care a moderat finala prezidențială din 2009, este mai mult decât evident pentru cine știe să citească scrisul de pe zid, după cum spunea și tizul meu, Mirel Curea, ori bunul meu prieten Costin Ciobanu. Vorba lui Mirel Curea: se rupe lantzul de iubire.
Dar pe lângă pierderile punctuale, pe persoana fizică, gen "Băsescu pierde", "Turcescu pierde", "B1 TV pierde", să vedem adevărata pierdere generală, principala instituție care pierde sânge cu găleata din acest scandal.
Nu serviciile. Nu președinția. Nu guvernul. Nu clasa politică. Nici măcar nasoii ăia cu sondajele lor. Nu. Instituția care moare de cât sânge pierde este presa. Și atunci trag aer în piept și-mi reprim bucuria sinceră, dar retzinută, și-mi amintesc de un anume anonim celebru, unu Turambar, care pe vremuri, într-o viață anterioară, declara cât se poate de electric și de ritos: presa are o problemă", a scris Palada pe contul său de Facebook.