Publicat: 26 Aprilie, 2012 - 12:56

Senatorul PSD Miron Mitrea a fost citat, Joi, la DNA în dosarul în care este cercetat pentru corupţie. Mitrea a declarat, la ieşirea din sediul DNA, că procurorii l-au anunţat că reiau dosarul lui.

"Mi-au dat un proces-verbal că reiau dosarul. Eu le-am spus în scris ce cred despre ce fac ei. Le-am spus să fie mai atenţi la procedură. Acum au început din nou, ok, în regulă", a spus Miron Mitrea.
 
Miron Mitrea a declarat în legătură cu acuzaţia de obţinere a unor foloase pentru o locuinţă a mamei sale, din localitatea ilfoveană Voluntari, de la Paula Irina Jianu, că lucrarea a fost plătită la valoarea ei şi că nu sunt probleme. "Mita nu constă în nimic", a declarat Mitrea.
 
Miron Mitrea a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie în 5 martie, fiind acuzat de luare de mită, instigare la fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.
 
Alături de Miron Mitrea au mai fost trimişi în judecată fostul inspector şef adjunct al Inspectoratului de Stat în Construcţii (ISC), Irina Paula Jianu, precum şi fostul arhitect şef în cadrul Primăriei Voluntari, Nicolae Popescu.