25 septembrie 2022

Misiuni de ordine publică la sfârșit de săptămână

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Jandarmii ieșeni acționează zilnic, pentru liniștea și siguranța cetățenilor, iar la nevoie intervin în situații de urgență.

Pentru acest sfârșit de săptămână, 24 – 25 septembrie, mai multe echipaje de jandarmi se vor afla în misiune pentru siguranța participanților la diferitele manifestări publice, ce vor avea loc în județul Iași.
În ziua de sâmbătă, jandarmii ieșeni vor asigura măsurile de ordine la meciurile de handbal ce urmează a se desfășura în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Iași, iar duminică vor fi alături de persoanele care vor participa la sfințirea Bisericii Vovidenia din Iași, pentru ca manifestarea religioasă să se desfășoare în deplină siguranță.
De asemenea, în acest week-end se vor avea în vedere și Maratonul Toamnei, ce se va desfășura în Parcul Copou, Cupa Moldovei 2022 – competiții de frumusețe canină la Baza de Agrement Ciric și manifestările prilejuite de sfințirea Monumentului Eroilor din Cimitirul Militar ”General Ioan Mihail Racoviță” din satul Bosia.

Avându-se în vedere multitudinea manifestărilor publice, Jandarmeria Iași recomandă participanților la diferitele evenimente organizate să respecte indicațiile forțelor de ordine, să nu provoace și să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii publice.

Sursa foto Jandarmeria Romana