Publicat: 14 Iunie, 2014 - 00:00
Share
Boboc Air Show - BOBAS 2014
Miting aerian BOBAS 2014

Sâmbătă 14 iunie, de la orele 10 va fi organizată o „Zi a Porţilor Deschise” la  Şcoala de Aplicaţie a Forţelor Aeriene unde cei interesaţi vor putea vizita unitatea militară care pregăteşte cei mai buni piloţi ai armatei române iar în continuare vor putea admira evoluţiile avioanelor şi elicopterelor militare din dotarea Armatei Române, cum ar fi: MIG 21 LANCER, C-27J SPARTAN, C-130 HERCULES, IAR-330 PUMA, IAR-99 Şoim, IAR-316B Allouete sau YAK-52.

La eveniment sunt invitați şi paraşutişti dar şi piloţii acrobaţi de la Aeroclubul României, „Iacării acrobaţi”, Regional Air Services şi TNT Brothers. De asemenea, show-ul aviatic este completat cu evoluţiile demonstrative ale unor avioane ultrauşoare, motoparapante, aeromodele, un girocopter, un balon cu aer cald şi o expoziţie statică de tehnică militară.

Accesul la evenimentele ce se vor desfăşura la Boboc este liber, organizatorii asigurând inclusiv transportul gratuit cu cateva autobuze din fața Catedralei Sf. Sava din Buzău la orele 9.00.

Accesul la eveniment se poate face şi cu maşinile personale, fiind permis accesul cu autovehiculele până în parcarea din faţa instituţiei.