Publicat: 3 Februarie, 2016 - 16:54
Share

Guvernul a adoptat, miercuri, o hotărâre privind încetarea exercitării funcției publice de prefect al județului Caraș-Severin de către Miu-Nicolae Ciobanu. Acesta a exercitat funcția de prefect cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, începând cu 12 martie 2015.

Prefectul județului Caraș-Severin, Miu-Nicolae Ciobanu, şi-a dat demisia din funcţie, începând cu data de 1 februarie, "din respect față de Instituția Prefectului".

Prefectul județului a fost audiat ca urmare a unor fapte de natură penală ce s-au comis în cadrul unei societăți comerciale la care a îndeplinit funcția de administrator pe o perioadă de șapte luni, în perioada 2011-2012.

Ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă, a înaintat Guvernului României propunerea de încetare a exercitării cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Caraș-Severin de către Nicolae Miu Ciobanu Ciobanu. Acesta a fost desemnat să exercite, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, funcția de prefect al județului Caraș-Severin, începând din luna martie 2015.