Publicat: 12 Septembrie, 2017 - 20:41
Share

BIFE-SIM - cel mai mare târg de mobilă, echipamente și utilaje pentru industria mobilei din România, își primește vizitatorii între 13 și 17 septembrie 2017. Companii de notorietate din industria de resort vor expune mobilier în diferite stiluri, de la cel clasic, la cel modern, de la cel din lemn masiv, până la cel combinat cu sticlă sau piele, sau chiar pictat manual.

Amatorii mobilei clasice de lux vor găsi la standul TORO Design, amenajat în cadrul BIFE-SIM, produse ce pot fi asociate cu arta, obiecte de calitate superioară, în stilurile: neoclasic, art-deco, oriental și baroc.

TORO Design aduce în atenția vizitatorilor BIFE-SIM accesorii care aparțin unor branduri renumite, cum ar fi covoarele Pierre Cardin care beneficiază de NANO (tehnologie inteligentă de protecție împotriva petelor), fiind recunoscute pentru proprietațile lor de a respinge murdăria și lichidele vărsate.

TORO Design = definiția luxului în mobilă și accesorii de design interior!
Compania prezintă la târg colecții care cuprind accesorii de lux printre care: vitralii, mozaic, lustre și candelabre, tapet și draperii, dar și o serie de decorațiuni hand-made din ceramică.
Punând accentul pe calitate, orice produs TORO Design este o investiție, nu o achiziție.

Pentru mai multe detalii, vizitați standul TORO Design din cadrul BIFE-SIM!

BIFE-SIM 2017 este organizat conceptual în șase saloane care vă facilitează accesul în zonele cu mobilier pe diferite stiluri și vă permit alegeri informate și inspirate:

• Clasic - Pavilioanele C1 şi C2
• Design - Pavilioanele C4 şi C5
• Confort - Pavilioanele C4 şi C5
• Bucătării -Pavilionul C3
• Decorațiuni și corpuri de iluminat - Pavilionul C6
• Echipamente, Maşini, Utilaje, Materii Prime și Accesorii - Pavilionul A

Programul de vizitare:
• 13-16 septembrie (miercuri-sâmbătă): între orele 10.00 și 18.00
• 17 septembrie (duminică): între orele 10.00 și 16.00

Bilet intrare:
Adulți/studenți:10 lei/zi
Intrare gratuita: copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate