Publicat: 12 Octombrie, 2013 - 16:00
Share

Moda „moustache”, devenită un fenomen mondial pe care niciun vânător de tendinţe nu îl poate ignora, şi-a făcut loc în modă, deco şi chiar şi în literatură. Acest nou trend care face ravagii printre tineri se pare că l-a prins şi pe Demis Roussos, celebrul cântăreţ grec care va concerta în această iarnă la Bucureşti.
 

Boom-ul acestui trend s-a declanşat în Ohio - Statele Unite, când un artist a tatuat o mustaţă pe degetul unui prieten, care o folosea drept mustaţă falsă, în glumă (punându-şi degetul deasupra buzelor). Acest semn se mai numeşte şi „fingerstache“ (o alăturare a cuvintelor finger, însemnând deget, şi moustache, însemnând mustaţă).

Internetul şi reţelele sociale au adus popularitate acestei imagini şi astfel curentul „moustache” a pătruns în modă: lanţurile de magazine mass market au introdus tricouri şi accesorii cu simbolul mustăţii. Un cunoscut brand din Paris a propus deja celebrul tricou cu imaginea lui Kate Moss purtând faimoasa „fingerstache“, modelului urmându-i Barack Obama, Iggy Pop şi chiar Gioconda, toţi afişând aceeaşi mustaţă pe tricourile brandului.

Celebru pentru simţul umorului foarte dezvoltat, şi Demis Roussos s-a lăsat fotografiat cu o astfel de mustaţă desenată pe deget, ba chiar mai mult, a creat şi el o serie de tricouri cu această fotografie. Marele artist nu s-a dat în lături de la a fi la modă şi a lansat de curând această linie de tricouri, atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi. Fanii care îşi doresc un astfel de tricou cu Demis Roussos pot comanda de pe demisroussos.bandcamp.com.

Fanii care doresc să-l revadă pe celebrul cântareţ au această ocazie pe 5 decembrie, la Sala Palatului din Bucureşti, unde Demis îşi va încânta admiratorii cu piese specifice sărbătorilor de iarnă, colinde precum: „Ave Maria” „White Christmas”, „Silent Night”, „Amazing Grace”... Din playlist nu vor lipsi celebrele sale hituri: „Goodbye My Lve Goodbye!”, „Dinata Dinata” sau „My Friend The Wind”!

Preţurile biletelor pentru concertul din 5 decembrie sunt următoarele:

- 300 lei (categoria VIP)
- 250 lei (categoria 1)
- 200 lei (categoria 2)
- 150 lei (categoria 3)
- 100 lei (categoria 4)
- 50 lei (categoria 5)

Pentru toţi fanii care doresc să îl revadă şi asculte live pe Demis Roussos, biletele se găsesc în următoarele locaţii: Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Muzica şi Victoria, Sala Palatului, Palatul Copiilor, Vodafone, Germanos, Oficiile Poştale semnalizate cu Bilete.ro şi online, de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, MYTICKET.ro, BILETE.ro şi EVENTIM.ro.

Concertul DEMIS ROUSSOS va avea loc pe 5 Decembrie, la Sala Palatului din Bucureşti, şi este un eveniment organizat de Project Events.