Publicat: 20 Mai, 2019 - 10:47

În contextul alegerilor pentru membrii din România în Parlamentului European şi a referendumului naţional din data de 26 mai 2019, Primăria Municipiului Sibiu a actualizat delimitarea secţiilor de votare.

Faţă de scrutinele electorale precedente, delimitarea secţiilor de votare s-a modificat ca urmare a străzilor nou create în Sibiu şi a mutării sediului unor secţii:

* Străzile nou-create care se arondează la secţiile de votare existente:

- Străzile Bruxelles şi Varşovia se arondează la secţia nr. 3 de la Şcoala gimnazială nr. 10, de pe strada E.A. Bielz

- Strada Cuprului se arondează la secţia nr. 9 de la Liceul Tehnologic Construcţii şi Arhitectură Carol I, de pe strada Pedagogilor

- Strada Viticultorilor se arondează la secţia nr. 11 de la Şcoala Gimnazială nr.13, de pe strada Lungă

- Străzile Diamantului, Rubinului, Safirului, Jadului, Opalului, Chihlimbarului, Ametistului, Perlei şi Zirconiului se arondează la secţia nr. 14 de la Şcoala Gimnazială nr.23, de pe strada Ţiglarilor

* Secţii de votare care şi-au modificat sediul

- Sediul secţiilor de Votare nr. 34 şi nr. 35 se mută din Palatul Copiilor Sibiu, str. Constituţiei nr. 2, la Şcoala gimnazială nr.2 Sibiu, str. Avram Iancu, nr.13.

- Sediul secţiei de Votare nr. 67 se mută de la Clubul Sportiv Şcolar Sibiu de pe str. Independenţei nr.1 la Şcoala gimnazială nr.4 Sibiu, str. Spartacus, nr. 4 - 6.

Sibienii pot pot consulta lista actualizată cu delimitarea secţiilor de votare pe site-ul www.sibiu.ro, pe www.sibiu.ro la secţiunea ALEGERI 2019 de pe pagina principală:

https://www.sibiu.ro/ro2/pdf/2019/Dispozitia_810_2019_Delimitare_sectii_...

De asemenea, se pot consulta listele la Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni din sediul Primăriei Sibiu din Piaţa Mică nr. 22 sau pe afişele de la intrarea în secţiile de votare.

Serviciul Comunicare, Relaţii Externe şi Marketing
Primăria Municipiului Sibiu

 

Tag-uri Institutii: