Publicat: 1 Martie, 2018 - 15:49
Share

Un număr de 40 de tineri din medii defavorizate vor primi finanţare pentru acoperirea costurilor obţinerii permisului de conducere categoria B, C şi CE, din partea MOL România şi a Fundaţiei Pentru Comunitate, se arată într-un comunicat remis joi de companie.
Potrivit comunicatului, fondurile alocate pentru cea de-a treia ediţie a Programului 'Permis pentru viitor' sunt de 75.000 lei.

"Curând vom pune resursele financiare la dispoziţia celor 40 de noi beneficiari, astfel că în cursul lunii martie vor putea să se înscrie la şcoala de şoferi, să înceapă cursurile şi să se prezinte la examen spre sfârşitul verii. Experienţa celor care au obţinut permisul de conducere în cadrul celor două ediţii anterioare a programului ne arată importanţa motivaţiei personale şi a susţinerii din partea unor persoane responsabile din comunitatea lor. Recomandăm aceste aspecte şi celor care n-au obţinut finanţare la această ediţie, având în vedere că în noiembrie vom lansa ediţia a patra", a declarat Andras Imre, directorul executiv al Fundaţiei Pentru Comunitate.

La ediţia a treia a programului s-au înscris 88 de tineri din 17 de judeţe, care au solicitat finanţare pentru acoperirea cheltuielilor aferente obţinerii permisului de conducere categoria B, C, CE şi tractoare agricole. Beneficiarii sunt din judeţele Bacău, Bihor, Călăraşi, Cluj, Constanţa, Covasna, Harghita, Iaşi, Mureş, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Timiş. 

Grupul MOL are operaţiuni în peste 30 de ţări, aproximativ 25.000 de angajaţi în întreaga lume şi peste 100 de ani de experienţă în industrie. Grupul MOL controlează patru rafinării şi două unităţi petrochimice la nivelul managementului integrat al lanţului de aprovizionare, în Ungaria, Slovacia şi Croaţia. Compania are, de asemenea, o reţea de aproximativ 2.000 de benzinării în Europa Centrală şi de Sud-Est, în 10 ţări, din care 213 în România.

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: