26 octombrie 2021

Moldova Trade Forum – eveniment online

Distribuie pe rețelele tale sociale:

În ultimii 25 de ani, comerţul a generat o creştere economică globală susţinută şi niveluri mai ridicate de venituri, dar ultimul an a adus, complementar restricţiilor administrative, incertitudine fără precedent în relaţiile economice internaţionale şi probleme ca: lipsa materiilor prime pe pieţele locale, incapacitatea companiilor de a obţine resurse financiare, lipsa capacităţilor de transport şi logistică, digitalizarea insuficientă a operaţiunile comerciale şi financiare. Toate acestea au dus la o scădere drastică a veniturilor, a numărului de personal şi chiar a falimentului companiilor.

Centrul Enterprise Europe Network din cadrul Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa coorganizează, împreună cu Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova şi alţi parteneri din Reţea, în 28 aprilie, Moldova Trade Forum, eveniment online care îşi propune să realizeze un dialog amplu cu participarea reprezentanţilor din sectorul guvernamental, sectorul privat, organizaţii internaţionale, în cadrul unor sesiuni plenare cu privire la tendinţele globale în comerţ şi soluţii de redresare pentru exportatorii afectaţi de COVID-19.

Forumul va continua în 29 şi 30 aprilie cu sesiuni de întâlniri bilaterale prestabilite, care vor reuni importatori şi distribuitori dintr-un număr mare de ţări europene cu producători din Republica Moldova.

Evenimentul este o oportunitate unică de a genera noi contacte de afaceri şi încheierea unor acorduri de cooperare pe termen lung.

Participarea este gratuită, iar înregistrarea se poate face la: https://moldova-trade-forum.b2match.io/