Publicat: 17 August, 2012 - 16:54
Share


Judecătoarea Mona Pivniceru a declarat, Vineri, la Realitatea TV, că vrea în continuare să preia șefia ministerului Justiției.

"Eu am spus că mă gândesc cu tristețe, dacă pentru doar un membru CSM e atâta tevatură, înseamnă că, ca și minstru situația va fi dramatică. Eu nu vreau să fac parte din guvern cu orice preț, dar în această situație doresc sa duc lucrurile până la capăt", a declarat Pivniceru la Realitatea TV. Ea a adăugat că dorește să lămurească dacă a avut cineva autoritzație de filare în cazul său.
 
"În 20 ani de când sunt judecător, nu și-a permis nimeni să spună că am avut cea mai mică influență în dosarul nimînui. Mă simt sub lupă", a declarat Pivniceru.

Anterior Pivniceru declarase că îşi va retrage demisia din CSM şi nu mai este interesată de funcţia de ministru a Justiţiei, după ce a fost surprinsă în mașina lui Andrei Năstase, fiul fostului premier Adrian Năstase, care execută o condamnare la Penitenciarul Jilava. „A fost o prietenă la mine pentru a mă lua la ea. Nu ştiam a cui este maşina aceea. Nu mă mai interesează ministerul Justiţiei”, a declarat Mona Pivniceru.