Publicat: 19 Martie, 2018 - 18:02
Share

Jucătoarea de tenis Monica Niculescu, locul 70 WTA şi favorită 1, a acces, luni, în ultimul tur al calificărilor la turneul Miami Open, trecând în runda inaugurală de sportiva germană Antonia Lottner, numărul 150 mondial, scor 6-4, 6-0.

Niculescu s-a impus într-o oră şi 21 de minute. Pentru un loc pe tabloul principal, Monica Niculescu va juca împotriva sportivei care se va impune în meciul Olivia Rogowska (Australia, 145 WTA) – Yanina Wickmayer (Belgia, 109 WTA).

Participarea în turul doi al calificărilor la Miami Open este recompensată cu 4.650 de dolari şi 20 de puncte.

Pe tabloul principal de la Miami Open, Simona Halep, locul I WTA, va juca direct în turul al doilea, cu Veronica Cepede Royg din Paraguay, locul 78 WTA, sau cu o jucătoare din calificări.

Sorana Cîrstea, locul 33 WTA, este a 32-a favorită, ultima, şi va sta în primul tur, iar în manşa a doua va evolua cu o jucătoare din calificări sau cu Su-Wei Hsieh din Taiwan, locul 61 WTA.

Irina-Camelia Begu, locul 37 WTA, va întâlni o jucătoare din calificări, iar Mihalea Buzărnescu, locul 39 WTA, va juca împotriva sportivei belgiene Kirsten Flipkens, locul 71 WTA, în prima manşă.

Tag-uri Institutii: