26 mai 2022

Monodrama UŞA E DESCHISĂ! şi comedia LISELOTTE ÎN MAI, în acest weekend la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”

Distribuie pe rețelele tale sociale:

La sfârşitul acestei săptămâni, Teatrul Dramatic „Fani Tardini” prezintă spectacolele UŞA E DESCHISĂ! şi LISELOTTE ÎN MAI, la un grad de ocupare a sălii de 50%.

Sâmbătă, 29 mai 2021, la ora 19:00, este programat spectacolul UŞA E DESCHISĂ!, un one-woman show cu actriţa Petronela Buda în rolul Femeii. Spectacolul are la bază piesa „Păpuşa din podul bunicii” a scriitorului gălăţean Andrei Velea, inspirată de un caz real şi publicată în cartea de proză scurtă „Plaja de la Vadu” (Editura Brumar, 2013). Piesa a fost montată în premieră absolută la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” în anul 2021. Regia îi aparţine lui Vlad Ajder, iar scenografia este creaţia lui Daniel Divrician. Spectacolul durează o oră.

Duminică, 30 mai 2021, la ora 19:00, este programat spectacolul LISELOTTE ÎN MAI. Abordând probleme cu care se confruntă femeile şi bărbaţii oriunde în lume, LISELOTTE ÎN MAI este una dintre cele mai cunoscute piese ale dramaturgului ungur Pozsgai Zsolt, fiind tradusă în peste zece limbi şi pusă în scenă în aproximativ 45 de teatre maghiare şi 29 de teatre din afara Ungariei. Montarea de la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” a avut premiera în anul 2020. În distribuţie, actriţa Mihaela Lecca Gorea (Liselotte) şi actorul Ionuţ Moldoveanu (Karl, Ludwig, Henri, Roland, Nicolas, Man in Black). „LISELOTTE ÎN MAI este o comedie spumoasă, o comedie vie. O partitură excelentă pentru actriţă, o performanţă pentru actor, care interpretează mai multe roluri”, declară regizorul Cătălin Vasiliu. Scenografia este semnată de Daniel Divrician. Spectacolul durează o oră şi jumătate.

Biletele pot fi cumpărate de pe platforma online bilete.fanitardini.ro şi de la casa de bilete a Teatrului, din Domnească 59.

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” oferă reprezentaţii în condiţii de siguranţă sanitară, în conformitate cu reglementările în vigoare: Sala de Spectacole este dezinfectată cu dispozitive certificate DEKRA, locurile sunt distanţate, iar triajul epidemiologic, purtarea măştii, dezinfectarea mâinilor şi păstrarea distanţei faţă de ceilalţi sunt obligatorii pentru public şi pentru personalul de sală.