Publicat: 7 Septembrie, 2012 - 18:28
Share

Noul preşedinte al partidului Forţa Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat, Vineri, că "cel mai probabil" va candida la alegerile parlamentare din 9 Decembrie pentru un colegiu de deputat, precizând că Iaşiul, oraşul său natal, este "cel mai atrăgător ca proiect politic".

"Cel mai probabil voi candida pentru un colegiu pentru un loc de deputat. Vom vedea dacă la Iaşi, evident că oraşul meu natal este cel mai atrăgător ca proiect politic, dar sunt foarte multe considerente pe care trebuie să le iau în calcul", a precizat Ungureanu.
 
El a spus că în momentul de faţă partidul Forţa Civică este în negocieri cu PDL şi PNŢCD, partidele abilitate să facă parte din alianţa de dreapta.
 
"În momentul de faţă suntem în negocieri cu două partide care sunt abilitate să facă parte din alianţă, PDL şi PNŢCD, iar gândul nostru este acela de a construi platforma de dreapta, necum de a merge separat la alegerile din 9 decembrie", a precizat Mihai Răzvan Ungureanu.
 
Mihai Răzvan Ungureanu a fost ales, Vineri, preşedinte al partidului Forţa Civică.
 
Celelalte funcţii ale formaţiunii revin următorilor: Adrian Iuraşcu - prim-vicepreşedinte, Ştefan Pirpiliu - secretar general, Ion Bazac, Dan Liga, Doru Mărieş, Dan Cristian Popescu, Marian Săniuţă, Gabriel Biriş, Florin Bolchiş, Radu Botezatu, Sergiu Fendrihan, Daniel Ionaşcu, Ioan Mircea Hâncu, Adrian Semcu, Smaranda Vornicu - vicepreşedinţi, Gheorghe Moisescu şi Valentin Suvar - secretari generali adjuncţi, Despina Munteanu şi Denis Soare - secretari executivi, Sorin Pârcălabu - trezorier.