Publicat: 7 Decembrie, 2012 - 16:47
Share
Desi se stie cum e cu capul plecat...


Mihai Răzvan Ungureanu spune că atacurile "mizerabile" la adresa sa arată românilor cine sunt adevărații apărători ai democrației, respingând ideea că produsele de lux comandate de RAPPS au fost pentru el.

"Adevărul e unul singur. Nu există un adevăr al domnilor Ponta și Antonescu și al trompetelor lor mediatice. Atunci când adevărul va fi scos la iveală, toți acești domni vor plăti în conformitate cu cele prevăzute de lege. Nu voi renunța. Pentru mine, această bătalie nu va fi terminată pe 9 decembrie, așa cum speră adversarii mei, ci doar atunci când numele, demnitatea și onoarea mea vor fi pe deplin reparate. Acele cheltuieli nu sunt cheltuielile mele personale – am spus-o și nu voi obosi să o susțin cu tărie. Sunt cheltuielile generate de instituția numită RA-APPS. Acolo să meargă dânșii și să ceară explicații pentru risipă. Însă le va fi incomod, atâta timp cât soția șefului RA-APPS candidează pentru un loc de parlamentar pe listele PNL", spune MRU.

Cu privire la acuzațiile referitoare la proasta gestionare a moștenirii Gojdu, co-președintele ARD a mai menționat „Iubesc România și îi respect pe români".

"Nu voi sta cu brațele încrucișate, să ascult acuzațiile unui cetățean care este plagiator dovedit și care a periclitat în repetate rânduri imaginea și poziția țării noastre. Nu mă voi pleca în fața unui președinte de Senat cu o prezență de 11%, a unui liberal care a trădat toate valorile istorice ale partidului pe care îl conduce", mai spune preşedintele Forţei Civice.

La final, MRU îi lansează o provocare premierului. "Domnul Ponta ma acuză că nu ies pe stradă la Arad. Îl invit aici, să ne măsurăm bărbătește și onorabil, în soluții pentru România și pentru români, nu în mizerii împroșcate prin intermediul unor televiziuni aservite. Mai e timp, să se urce în elicopter și să vină aici, să audă adevărata părere a românilor despre guvernarea sa”, conchide Ungureanu.

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat, Joi seară, că fostul ministru al afacerilor Externe Mihai Răzvan Ungureanu nu a avut devotament faţă de interesele ţării, acceptând înstrăinarea bunurilor Gojdu, iar premierul Victor Ponta nu a exclus o comisie de control pe acest subiect.