Publicat: 7 Septembrie, 2012 - 14:57
Share
- garantează un partid "așa cum trebuie", "generozitate", "verticalitate"... .Și-a încălecat pe-o șa... .


Cu 944 voturi "pentru" şi 7 voturi "împotrivă", Mihai Răzvan Ungureanu a fost ales, Vineri, la Convenţia Naţională al partidului Forţei Civice, preşedinte al acestui partid, el fiind singurul
candidat.

Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, la prezentarea candidaturii sale la funcţia de preşedinte al partidului Forţa Civică, că acest partid s-a născut prin genorizate şi nu va ceda loc intereselor de grup, ci se va angaja la construirea unei Românii "aşa cum trebuie" în secolul XXI.
"Prin generozitate s-a născut partidul acesta, prin generozitate va merge mai departe, înţelegând fiecare dintre membrii săi că nu este vorba de a ceda loc intereselor de grup, ci e vorba de a se angaja împreună cu toţi colegii de partid la construirea unei Românii aşa cum ar trebui să fie în secolul XXI într-o Europă unită", a spus Ungureanu.

El a arătat că responsabilitatea Forţei Civice este să stea împotriva celor care vor răul ţării, naţiunii şi să ofere soluţii.
 
"Nu avem voie să fim inerţi. Nu avem voie să asistăm la felul în care o putere dezarticulată încearcă să nenorocească o ţară şi o naţiune, democraţia şi libertăţile cetăţenilor. Responsabilitatea noastră este să stăm împotriva celor care vor răul nostru şi de a oferi politic. (...) Demnitatea, responsabilitatea civică, loialitatea faţă de ţară şi naţiune sunt valorile în care credem", a mai spus Ungureanu.